lemnul in arhitectura peisagera

Lemnul in Arhitectura Peisagera

Lemnul in Arhitectura Peisagera este materialul poate cel mai important. De la terase, deck-uri, pana la foisoare si spatii de recreere, incercam sa scoatem din lemn toate calitatile lui: culoare, textura, caldura, forma.

Lemnul, cu caldura si bogatia unice, ne conduce catre radacinile noastre in materie de constructii si peisaj. Usor, curat, simplu sa lucrezi cu el, lemnul este unul dintre materialele de constructii cele mai versatile, adaptandu-se la toate formele si tipurile arhitecturale, de la rustic pana la designul modern, contemporan.

proiecte cu gradini mici bucuresti

Lemnul, material natural

Desigur, prima intrebare care apare, indiferent ca esti arhitect, constructor, client, beneficiar al gradinii, responsabil cu implementarea proiectelor in spatiile publice, este chestiunea durabilitatii. Fiind un element natural, lemnul trebuie sa faca fata unei serii de factori externi: UV, temperatura, precipitatii, insecte, s.a.. De aceea, CMD colaboreaza numai cu firme care pot garanta cele mai inalte standarde de calitate ale materialului lemnos, care pot garanta tratarea acestuia impotriva apei, mucegaiurilor, cariilor, insectelor si ciupercilor.

Daca vrei sa fii cat mai aproape de natura, nu ezita sa alegi lemnul ca material pentru terase, spatii de odihna, deck-uri

Lemnul este materialul care “te imbie” sa-l calci cu piciorul gol, sa te asezi fara sa iti fie teama ca te murdaresti, din contra, are capabilitatea de a oferi permanent caldura fiind poate cel mai prietenos material din gradina ta.

Tags