Feed


scuaruri-urbane

2018-01 | Realismul On-line in Arhitectura Peisagera

In domeniul lui, cred ca inainte de satisfactia financiara, orice profesionist isi doreste o evolutie evidenta a standardelor, a exigentelor pietei. Sunt convins ca doctorii isi doresc spitale utilate cu cea mai noua si performanta tehnica, cercetatorii, finantari private sau de la stat cat mai mari care sa le permita sa atinga standardele respective, arhitectii, beneficiari potenti financiar, care sa accepte viziunea lor, si tot asa.

Readpiatra in amenajarile peisagere

2017-10 | Piatra in amenajarile peisagere

Fie ca vorbim despre gradini rezidentiale, fie despre spatiile urbane amenajate, preferam placarea aleilor si a piatetelor urbane cu piatra naturala. Piatra naturala este un material spectaculos indiferent de unghiul din care privim aportul naturii in vietile noastre.

Read


reabilitare peisagistica a zonelor urbane galati

2017-08 | G

Municipiul Galati doreste un proiect de reabilitare peisagistica a zonelor urbane ale orasului, modernizare si, totodata, gasire a unei identitati urbanistice care sa se diferentieze in peisajul anost al oraselor din Romania. Pentru acest deziderat, CMD impreuna cu BTF Arch au intocmit Conceptul de Landscape si Urbanism al zonelor Potcoava, Dunarea si Spicul.

Read


peisagistica indoor in cladiri office

2017-05 | HBC Atrium

Pentru arhitectura celor doua atriumuri ale cladirii de birouri, receptia si lobby, BTF Arch a fost desemnat Arhitectul General. Cladirea de birouri are doua atriumuri, cel estic, mai mic, destinat receptiei, si cel vestic, mai generos, destinat angajatilor Genpact si intalnirilor cu clientii intr-un mediu ce aminteste de multiculturalitatea companiei.

Read


amenajarea gradinii ca un lounge exterior
2016-11 | Curtea interioara ca un lounge exterior

Amenajarea gradinii ca un lounge exterior este tema acestui proiect, unde spatiul exterior este, in fapt, o prelungire a livingului, a zonei de bucatarie, un spatiu in care familia se intalneste la cafea, la un pahar de vin in jurul fire pit-ului.

Read


proiect de peisagistica pentru o zona industriala

2015-03 | FDG

Compania Plast Vision din Bucuresti a dorit un proiect de peisagistica pentru o zona industriala din Bucuresti, amenajarea spatiului exterior al fabricii, transformarea unui teren viran intr-un spatiu dedicat angajatilor. Proiectul de arhitectura peisagera industriala propune un dialog interesant al traseelor aleilor ce strabat terenul din fata cladirii de birouri si productie.

Read


peisagist in nomenclatorul cor

2014-09 | Comunicat ASOP

Asociația Peisagiștilor din România dorește să anunțe introducererea ocupației de PEISAGIST in nomenclatorul COR (Clasificarea ocupațiilor din România), cod 216202, grupa de bază 2162 Arhitecţi în domeniul peisagistic, prin Ordinul comun al Ministerului Muncii și al Instititului Național de Statistică nr. 1419/328/2014 privind modificarea și completarea Clasificării ocupațiilor din România – nivel de ocupație (șase caractere), publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 631 din 28 august 2014, intrat în vigoare la data publicării.

Read